• Over Avatar

 

“Onze grootste angst is niet onze donkere kant, onze diepste angst is dat we grenzeloze macht hebben. Je dient de wereld niet door je klein te houden. Je bent geboren om je onbegrensde mogelijkheden te manifesteren. Laat je licht schijnen en je aanwezigheid zal vanzelf ook anderen bevrijden “

~ Marianne Williamson ~

 

 

Wat is het? 

Volgens velen is dit het krachtigste en puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het is een niet-religieuze training welke gegeven wordt door een wereldwijd netwerk van gelicenseerde Avatar Masters. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga jij jouw unieke inzichten en realisaties beleven.

Het is een reis van innerlijke transformatie en evolutie van bewustzijn, die je in de richting van je oorsponkelijke staat van zijn doet bewegen. Je ont-dekt wie jij echt bent. Je maakt weer connectie met je diepste ware zelf, voorbij alle conditioneringen, om van hieruit je grootste potentieel te leven.

 

 

Waarom Avatar?

 • Wil jij je leven niet langer laten bepalen door je niet-onderzochte, onbewust aanwezige overtuigingen? Zij bepalen 90% van je beslissingen en ervaringen.
 • Zou jij de regie in eigen handen willen nemen?
 • Zou jij meer zelfvertrouwen, bezieling, creativiteit, innerlijke rust en compassie willen ervaren?
 • Zou jij een buitenzintuiglijk perceptiekanaal naar het fysieke universum willen verduidelijken en ontvouwen?
 • Zou jij meer richting willen geven aan jouw leven?
 • Zou jij willen uitstijgen boven het verdriet en de strijd van de wereld en willen zien wat er werkelijk gaande is?
 • Zou jij een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de wereld, door bij jezelf te beginnen?

Deze cursus(sen) ondersteunen je hierbij. Je krijgt tools voor empowerment en zelfrealisatie waarmee je tevens jouw unieke antwoorden, die in jouzelf liggen opgeslagen, kunt ontvouwen op vragen als:

Wie ben ik?  Waar kom ik vandaan?  Waar ga ik naartoe?  Wie is de ik die denkt?  Waarom ben ik hier? Wat is de grenzeloze kracht van mijn geest? Wat is de diepere motivatie van wat men van binnenuit, achter de maskers van het dagelijks bewustzijn, beweegt en hoe geeft men hier expressie aan? Hoe maak en houd je contact met de bron van het leven? Wat is mijn doel? Wat is de bedoeling van alles? Wat zal er van mij worden als ik sterf? En praktisch: hoe maak ik gebruik van mijn geest, hoe zet ik mezelf in mijn authentieke kracht en stem ik mezelf effectief af op een positief en zinvol bestaan, met een duidelijke richting?

 

 

Hoe werkt Avatar? 

De cursussen geven je gereedschap in handen waarmee je doelbewust de overtuigingen kunt herstructureren die het patroon van jouw leven vormen.

Jouw eigen overtuigingen zijn in feite de grootste krachten die op je bestaan in werken. Zij bepalen wat je waarneemt en hoe je dat waarneemt. Zij beïnvloeden jouw gedachten, verwachtingen en acties. Ze creëren jouw persoonlijkheid. Ze bepalen zelfs de uitkomst van jouw handelen en hoe anderen jou zien en op je reageren.

Avatar helpt je om te onderzoeken wat er achter de schermen van je bestaan gaande is en te ontdekken welke niet-onderzochte, onbewust aanwezige overtuigingen je leven maken tot wat het is.

Bij juiste toepassing leggen deze procedures veel van de diepgaande mysteriën van het menselijk bewustzijn bloot.

 

 

Wat maakt Avatar anders? 

In plaats van je het zoveelste overtuigingssysteem aan te bieden voor je leven, maakt Avatar je natuurlijke vermogen wakker om overtuigingen te creëren en te discreëren. Met deze vaardigheid kun je jouw leven herstructureren volgens een blauwdruk die jij zelf bepaalt. Je kunt nu belemmerende overtuigingen vervangen door nieuwe stimulerende en creatieve opvattingen.

Wat is er mogelijk als je jouw overtuigingen zou kunnen veranderen? Er opent zich een nieuwe wereld van oneindige mogelijkheden!

 

 

Voor wie? 

De cursussen zijn voor mensen die niet tevreden zijn met de dagelijkse routine en meer uit zichzelf en het leven willen halen én open staan voor nieuwe perspectieven op het leven.

Jong & oud, iedereen van alle overtuigingssystemen en culturele achtergronden kunnen deelnemen.

De materialen sluiten perfect aan bij jouw bewustzijn op dit moment. Van hieruit begint jouw exploratie.

De enige voorwaarde die geldt voor deelname is de bereidheid om je eigen overtuigingen te onderzoeken. Een open en nieuwsgierige houding naar jezelf helpen jou hierbij.

Als je de moed hebt om het uit te proberen heb je een schitterende reis voor de boeg!

 

 

Meerdere Cursussen?

Naast de Avatar cursus bestaan er meerdere cursussen waaraan je kunt deelnemen. Het volledige Avatar Pad bestaat uit de volgende cursussen:

 •  Avatar Cursus
 •  Master Cursus
 •  Professional Cursus  
 •  Integriteits Cursus
 •  Avatar Wizard Cursus

Verdere beschrijving van de Avatarcursus vind je hier:       Avatar cursus

Beschrijvingen van de gevorderde cursussen vind je hier:  Gevorderde cursussen

 

 

AVATAR GUIDES YOU ON AN INNER JOURNEY,

IT’S THE MOST EXCITING JOURNEY IN LIFE!