• Resurfacing Workshop

DE RESURFACING® WORKSHOP

 

Wie ben ik?  Waarom ben ik hier?  Waar ga ik naartoe?

Resurfacing is een nieuwe benadering van deze eeuwenoude vragen. Je zult de antwoorden vinden door de onderliggende structuur van je eigen bewustzijn te verkennen.

Deze workshop, is het eerste weekend van de 9 daagse Avatar® Cursus en kan ook als een onafhankelijke workshop gevolgd worden. Het is laagdrempelig,  je krijgt informatie, demonstraties en ervaringsgerichte oefeningen, die je bewust maken van de onbegrensde mogelijkheden van een leven vanuit vrije wil. De workshop wordt gegeven in een informele setting waarin er oefeningen voor jezelf worden gedaan en waarin er ook veel interactie is.

Je werkt o.a. met een aantal boeken die je kunt zien als reisgids om de innerlijke werking van jouw bewustzijn te onderzoeken. Hoe ver je daarbij gaat bepaal je zelf.

Aspecten van bewustzijn die aan bod komen:

Overtuigingen, Werkelijkheid, Bewustzijn

De workshop brengt bepaalde ideeën naar voren over het verband tussen overtuigingen en werkelijkheid. Deze ideeën worden op verschillende manieren onderzocht (in groepsdiscussies en door persoonlijke verkenningen) om voor jezelf te bepalen of dat verband wel of niet bestaat.

De oefeningen laten je een kijkje nemen achter de schermen van het bewustzijn om je een blik te gunnen op de blauwdrukken die jij gebruikt bij de vormgeving van jouw leven. Deze reis heeft als resultaat dat je een intieme connectie krijgt met een diepere, meer compassievolle en bewustere zijnstoestand. Het brengt een “jij” tevoorschijn die alle ideeën te boven gaat die jij over jezelf en de wereld hebt gecreëerd. Dit moment van overstijgen, of “Resurfacing” is een glimp van het domein dat toegankelijk wordt met het Avatarmateriaal.

Resurfacing gaat over jezelf losmaken uit oude creaties zodat je weer opgaat in gewaarzijn. Het is een proces, een natuurlijk gebeuren, waarin je jezelf aan jezelf onthult.

Door de oefeningen zul je gaan ervaren welke zaken voor jou persoonlijk een nadere bestudering waard zijn. Daarbij gaat het om motieven en principes die jouw bestaan vormgeven. Ze zijn even uniek als je vingerafdrukken. Door ze bloot te leggen zul je in nieuwe gebieden en tot nieuwe inzichten komen, die het begrip van het bestaan aanzienlijk zullen verruimen.

Daarnaast zul je inzichten en realisaties krijgen over de mechanismen in je waarnemen, denken en handelen. Kortom hoe jouw leven werkt of waarom het niet werkt en gaat hier vervolgens mee aan de slag, zodat er weer flow ontstaat in je leven!

Al doende zul je je van je eigen creatieve kracht bewust worden. Die zal je verrassen en verbazen. Als je ervoor kiest deze kracht te volgen tot aan haar bron, dan zul je daar een onmetelijke zee van gewaarzijn aantreffen, die zich uitstrekt voorbij tijd, bewustzijn en creatie.

Kosten: Boeken: € 59,50

Resurfacing® Workshop €272,25 incl. 21% btw

Nu aanmelden