Jeanien Meijer, gelicenseerd Avatar Master

Jeanien studeerde in 1997 af aan de Hoge School voor de Kunsten als docent en uitvoerend danser. Meer dan 10 jaar danste zij in verschillende internationale theaterproducties. De rode draad van beweging, vrijheid, verbeelding, zelfexpressie, creativiteit, verbinding, authenticiteit, communicatie, potentie, harmonie, welzijn, heelheid, eenheid en het mystieke leidde naar interesse in de diepere lagen van bewustzijn.

Wie ben ik?  Waar kom ik vandaan?  Waar ga ik naartoe?  Wie is de ik die denkt?  Waarom ben ik hier? Wat is de grenzeloze kracht van mijn geest?

Wat is de diepere motivatie van wat men van binnenuit, achter de maskers van het dagelijks bewustzijn, beweegt en hoe geeft men hier expressie aan? Hoe maak en houd je contact met de bron van het leven? Wat is mijn doel? Wat is de bedoeling van alles? Wat zal er van mij worden als ik sterf?

En praktisch: hoe maak ik gebruik van mijn geest, hoe zet ik mezelf in mijn authentieke kracht en stem ik mezelf effectief af op een positief en zinvol bestaan, met een duidelijke richting?

Deze vragen verwezen haar naar de innerlijke mysteriën.

Ze volgde uiteenlopende internationale opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling en positieve psychologie. Ze is Internationaal gecertificeerd NLP- trainer, Mindfulnesstrainer, Yogadocent, Systemisch Werk Coach, ze deed Psychodynamica, Jungacademy, Academie voor Stembevrijding, Meditatietrainingen van Joe Dispenza en Avatar: Zelfrealisatie.

Toen zij Avatar ontdekte kwam voor haar alles samen en werden haar vragen beantwoord; Avatar gaf haar geen antwoorden, dat deed ze zelf. De antwoorden en power die in haarzelf lagen opgeslagen werden middels ‘de tools’ bevrijd.  Zij vond dát waarvan ze niet wist dat ze het zocht, directe ervaring.

“De mind zoekt altijd naar antwoorden, maar het hart weet”

Het bleek een reis naar nieuwe dimensies in haar bewustzijn, transpersoonlijke dimensies en naar de werkelijke magie van het leven te worden. Ze kwam erachter dat potentieel in de vereniging van polariteiten huist. Je schaduw of weerstand leidt je naar deze eigen kracht en potentieel. Een proces waarbij je streeft naar eenheid van alle dimensies in jezelf, ofwel innerlijke alchemie.

De weg terug naar de bron van je bestaan; de reis van de held.. Flow. Dit proces is meesterlijk!

Sinds 2009 zet zij haar kennis, enthousiasme en ervaring in om een support én inspiratie te zijn voor een ieder die wil groeien. Het samen in beweging komen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, om zo ieders ware potentieel tot expressie te brengen is haar passie én haar missie!

Jeanien creëert samen met haar collega’s een veilige omgeving, waardoor je de ruimte krijgt oordeelloos te exploreren. Ze moedigt je aan in mogelijkheden te denken en daagt je uit om nieuwe stappen te zetten op een lichte en toch diepwerkende manier.