Jeanien Meijer, gelicenseerd Avatar Master

Jeanien studeerde in 1997 af aan de Hoge School voor de Kunsten als docent en uitvoerend danser. Meer dan 10 jaar danste en acteerde zij in verschillende theaterproducties en reisde hiermee door Europa, het Midden-Oosten en Amerika. De rode draad van beweging en zelfexpressie in haar leven leidde naar interesse in de diepere motivatie van wat haar en andere mensen in het leven beweegt en hoe men hier expressie aan geeft.

Wie ben ik?  Waar kom ik vandaan? Waar ga ik naartoe? Wie is de ik die denkt?  Waarom ben ik?  Wat is de grenzeloze kracht van mijn geest? Wat is mijn doel?  Wat is de bedoeling van alles?  Wat zal er van mij worden als ik sterf?

En praktisch: hoe maak ik gebruik van mijn geest, hoe zet ik mezelf in mijn authentieke kracht en stem ik mezelf effectief af op een positief en zinvol bestaan, met een duidelijke richting?

Deze vragen verwezen haar naar de innerlijke mysteriën.

Ze volgde uiteenlopende internationale opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling en positieve psychologie. Ze is internationaal gecertificeerd NLP trainer, Mindfulnesstrainer, deed Psychodynamica, Jungacademy, Academie voor Stembevrijding, Reiki, Reconnective Healing en Avatar: Zelfrealisatie.

Toen zij Avatar in haar leven ontdekte kwam voor haar alles samen en werden haar vragen beantwoord; de antwoorden en power die in haarzelf lagen opgeslagen werden bevrijd. Zij vond dát waarvan ze niet eens wist dat ze het zocht, directe ervaring.

“De mind zoekt altijd naar antwoorden, maar het hart weet”

Het bleek een reis naar nieuwe dimensies in haar bewustzijn en naar de werkelijke magie van het leven te worden.

Sinds 2009 zet zij haar kennis, enthousiasme en ervaring in om een support én inspiratie te zijn voor een ieder die wil groeien.

Het samen in beweging komen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, om zo ieders ware potentieel tot expressie te brengen is haar passie én haar roeping!

Jeanien creëert samen met haar collega’s een veilige omgeving, waardoor je de ruimte krijgt oordeelloos te exploreren. Ze moedigt je aan in mogelijkheden te denken en daagt je uit om nieuwe stappen te zetten op een lichte en toch diepwerkende manier.

“Ik geloof dat als iedereen het beste uit zichzelf haalt en het leven afstemt op zijn/haar diepste verlangen verborgen onder alle conditioneringen, we een mooie wereld zullen creëren. Een wereld waarin er hart is voor jezelf en je omgeving. Aan deze wereld wil ik graag een bijdrage leveren”.

Jeanien