• De Avatar Cursus, Florida

DE AVATAR® CURSUS, FLORIDA

De 9-daagse Avatar® Cursus bestaat uit 3 delen waar je aaneengesloten of in delen aan kunt deelnemen.

Je krijgt veel 1 op 1 begeleiding en werkt veelal in je eigen tempo. Indien gewenst is er vertaling.

De oefeningen zijn ervaringsgericht. Het resultaat is niet alleen te ‘weten’ maar ook te ‘doen’.

 

DEEL 1: DE RESURFACING®  WORKSHOP

Deze 2-daagse workshop is het eerste weekend van de 9 daagse cursus en kan ook als een onafhankelijke workshop gevolgd worden.

Je werkt met een aantal boeken die je kunt zien als reisgids om de innerlijke werking van jouw bewustzijn te onderzoeken. Hoe ver je daarbij gaat bepaal je zelf.

Deel 1 wordt gegeven in de vorm van een laagdrempelige workshop, waarin je informatie, demonstraties en ervaringsgerichte oefeningen krijgt die je bewust maken van de onbegrensde mogelijkheden van een leven vanuit vrije wil.

Aspecten van bewustzijn die aan bod komen:

Overtuigingen, Werkelijkheid, Bewustzijn

De 2-daagse brengt bepaalde ideeën naar voren over het verband tussen overtuigingen en werkelijkheid. Deze ideeën worden op verschillende manieren onderzocht (in groepsdiscussies en door persoonlijke verkenningen) om voor jezelf te bepalen of dat verband wel of niet bestaat.

De oefeningen laten je een kijkje nemen achter de schermen van het bewustzijn om je een blik te gunnen op de blauwdrukken die jij gebruikt bij de vormgeving van jouw leven. Deze reis heeft als resultaat dat je een intieme connectie krijgt met een diepere, meer compassievolle en bewustere zijnstoestand.

Je zult nieuwe inzichten en realisaties krijgen over de mechanismen in je waarnemen, denken en handelen. Kortom hoe jouw leven werkt of waarom het niet werkt en gaat hier vervolgens mee aan de slag.

Je leven komt weer in de flow!

 

DEEL 2: DE OEFENINGEN

Aspecten van bewustzijn die aan bod komen: Creatie, Waarneming, Ervaring

Deel 2 van de Avatar® Cursus ontwikkelt jouw vaardigheid om de werkelijkheid van je voorkeur te creëren. Door meer grip te krijgen op je eigen mentale programmering kom je tot transformerende inzichten over waarom bepaalde aspecten van jouw leven tekort geschoten zijn en wat je kunt doen om dat te herstellen. Je verandert dat deel van je zelf dat je ergste vijand was in een vriend die je gidst. Je leert verruimd en flexibel waar te nemen, los van vooroordelen of persoonlijke interpretaties. Je ontwikkelt de vaardigheid je persoonlijke doelen te realiseren en belemmeringen fundamenteel aan te pakken. Zelfsaboterende overtuigingen worden ontmaskerd voordat ze jou nog meer schade kunnen toebrengen. Stress wordt ingeruild voor een ontspannen gewaarzijn. Je leert hoe je de werkelijkheid kunt ervaren zonder oordeel, afgescheidenheid of vervorming.

Voor deel 2 heb je 4 tot 5 dagen nodig, afhankelijk van wat je tegenkomt.

 

DEEL 3: DE PROCEDURES

Aspecten van bewustzijn die aan bod komen:

Identiteit, Zijnstoestanden, Gewaarzijn

In deel 3 van De Avatar® Cursus ontwikkel je de vaardigheid om realiteiten te discreëren die de verborgen obstakels en barrières vormen voor jouw handelen vanuit bron. Je ontvangt een initiatie, waarin je kennis maakt met en de gelegenheid krijgt om een aantal van de meest basale en voordien transparante overtuigingsstructuren van het universum te discreëren. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met de procedures die je de mogelijkheid geven om lichamelijke gewaarwordingen, inter-persoonlijke conflicten, afhankelijkheden, beperkingen, hardnekkige kwesties, dwangmatigheden en de overtuigingen van anderen te hanteren.

Je leert situaties effectief te veranderen, doelen te realiseren, stress uit je woordenboek te schrappen, creatieve energie te ontwikkelen en conflicten te buigen in win/win situaties.

Voor deel 3 heb je 2 tot 4 dagen nodig.

 

Bedrag voor de gehele 9-daagse cursus: € 2000,- plus  €59,50 voor de boeken.

Omdat de cursus in Florida wordt gegeven betaal je geen btw over het cursusbedrag.

Dit bedrag is excl. hotelovernachtingskosten & kosten vliegticket

 

Nu aanmelden